5.0
powered by Google
js_loader

Voor elke behandeling doneren wij een deel naar een goed doel.

Arrangementen spray tan

Bij Pro Spray Tanning in Putten bieden we exclusieve arrangementen aan voor spray tan, zodat je altijd die perfecte, zonovergoten gloed kunt behouden. Onze ‘Stay Tanned Strippenkaart’ is een populaire keuze, een slimme en voordelige manier om regelmatig te genieten van een stralende spray tan.

Arrangementen spray tan strippenkaart

Met de ‘Stay Tanned Strippenkaart’ investeer je in 5 sessies van 40 minuten, waarbij zowel je full body als gezicht in de spotlight worden gezet met een prachtige spray tan. Wat deze kaart nog aantrekkelijker maakt, is dat je bij een volle kaart niet alleen kunt genieten van vijf onberispelijke behandelingen, maar ook een eenmalige korting van €5,00 ontvangt op je eerstvolgende spray tan binnen het jaar van de geldigheid van de kortingskaart. Een fantastische beloning voor je toewijding aan een blijvende, zonovergoten uitstraling.

Deluxe arrangementen spray tan

Voor degenen die hun spray tan ervaring naar een hoger niveau willen tillen, biedt Pro Spray Tanning in Putten het ‘Stay Tanned Strippenkaart DELUXE’-arrangement aan. Met deze luxe strippenkaart krijg je niet alleen 5 keer de volledige behandeling voor je lichaam en gezicht, maar ook een pot olievrije Alaya scrub en tanextender om je huid optimaal voor te bereiden en te verzorgen. Voor slechts €210,00 investeer je niet alleen in een stralende huid, maar ook in je huid, zodat je zolang mogelijk kunt genieten van een mooie spray tan.

Of je nu kiest voor de basis ‘Stay Tanned Strippenkaart’ of de luxueuze ‘Stay Tanned Strippenkaart DELUXE’, Pro Spray Tanning in Putten zorgt ervoor dat je altijd de best mogelijke ervaring krijgt met onze arrangementen. Laat jezelf verwennen en straal met vertrouwen, wetende dat je huid wordt verzorgd met hoogwaardige producten en vakmanschap. Het is tijd om de zon in een fles te omarmen en te genieten van een blijvende, natuurlijk uitziende gloed. Ontdek onze arrangementen voor spray tan vandaag nog!

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

NIEUWS

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.