5.0
powered by Google
js_loader

Black Friday Deals van Pro Spray Tanning!

Hoe fijn is het om met korting te kunnen shoppen voor de komende feestdagen!

Onze Black Friday actie begint van dinsdag 24 november t/m maandag 30 november! Let wel op bij sommige producten is OP toch ook echt OP, dus wees er snel bij!

Naast de vele kortingen op mooie producten, kun je deze twee kansen echt niet laten liggen!
De eerste kans is om je strippenkaart nu nog voordeliger voor het volgende spray tan seizoen te kopen (dat kan echt alleen maar t/m 30 november) En dat is het overwegen echt waard, aangezien ik genoodzaakt ben om de prijzen per 2021 te verhogen.
De tweede kans: Overweeg je al een tijdje om zelf met spray tan te beginnen, pak dan nu je kans, want de Professionele Spray Tan Training kun je nu bestellen met extra korting (en ook deze korting geld alleen t/m 30 november)! We plannen dan samen een datum in, wanneer het jou het beste uitkomt om de training te volgen (dit kan ook plaatsvinden in het nieuwe jaar).

Ben jij benieuwd naar alle Black Friday aanbiedingen? Klik dan hier

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.