5.0
powered by Google
js_loader

Flash tattoos zomer trend 2015

Flash Tattoos zijn al een ware hype in Amerika, en nu ook in Nederland. Dit is dé trend van de zomer 2015, de hippie-chic Ibiza stijl: de oorsprong van Boho.

Flash Tattoos zijn tijdelijke tatoeages, geïnspireerd op echte sieraden. Flash tattoos zijn er in zilver, goud en zwart en blauw. Of je nu naar het strand, zwembad, festival of een concert gaat; dit is de ultieme manier om je huid te laten stralen en je festival-look compleet te maken. En ze staan fantastisch bij je spray tan gebruinde huid.

Celebrities zoals Beyonce, Alessandra Ambrosio, Jessica Alba en vele andere gingen je reeds voor. Plak ze waar je wilt, als enkelbandje, ring, armbandje of als ketting. Ze blijven ongeveer 4-6 dagen zitten. Flash tattoos zijn waterresistant.

8e0aeb0d775e1f01db6cfad105c680f6beyonce-flash-tattoos-7beyoncé-tattoo

 

Wil jij deze zomer er ook flitsend bijlopen, bestel dan snel hier je flash tattoos. Of reserveer nu bij je spray tan een flash tattoo voor €2,- per tattoo of een heel vel flash tattoos voor €4,95.

Hoe breng je een Flash tattoo aan?

  •  Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is, en vrij is van oliënunnamed (55)
  • Knip je tattoo uit, zo dicht mogelijk bij de rand van de tattoo
  •  Verwijder het plastic laagje op de tattoo
  • Leg de tattoo met de afbeelding naar beneden op je huid
  •  Maak een (hand)doek nat, en druk tegen de tattoo aan totdat deze helemaal nat is
  • Haal het papier weer van je huid, en jouw tattoo zit op je huid!

We raden aan dat iemand anders de tattoo bij jou aanbrengt. Dit voorkomt bewegen tijdens en na het aanbrengen van de tattoo, waardoor deze niet mooi meer zit. Probeer je huid niet te strekken of uit te rekken, binnen de eerste 10 minuten na het aanbrengen van de Flash tattoo.

Flash tattoo weer weghalen? Doe wat babyolie of olijfolie op keukenpapier, en wrijf het zachtjes los.

Flash tattoo zijn niet geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid, of allergie voor bepaalde lijmsoorten.

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.