5.0
powered by Google
js_loader

GlowDry nieuw bij Pro Spray Tanning!

Ik wil jullie een nieuw product introduceren, wat we vanaf heden bij Pro Spray Tanning in de salon zullen gaan gebruiken en verkrijgbaar is in de webshop, genaamd GlowDry!

Wie een keer een spray tan of selftan heeft ondergaan, kent het plakkerige gevoel wel, wat je tijdens de inwerktijd van een spray tan of selftan hebt. Vooral de ellebogen, knieholtes, bikini lijn, hals, decolleté en onder de oksels kan plakkerig aanvoelen. Ook de geur van een spraytan/selftan ervaart niet iedereen als prettig.

GlowDry is een poeder die aangebracht wordt na de spraytan behandeling (of na je selftan) en die afrekent met de 4 problemen die een spraytan/selftan geeft:

⚡️Droogt je spraytan/selftan onmiddellijk, zodat je je volledig kan aankleden

🙊Maskeert spraytan/selftan geurtjes met een strandfrisse geur

🧖🏼Laat de huid zacht en zijdezacht achter en verwijdert de plakkerigheid volledig

👊🏽Vermindert het afgeven van kleur op kleding en lakens

Daar worden wij enthousiast van, u ook?

Zoals u van ons gewend bent, werken wij alleen met producten die zo natuurlijk mogelijk zijn en goed zijn voor de huid. Daarom hebben we gekozen voor GlowDry, dit bevat natuurlijke ingrediënten zoals, biologisch zetmeel, biologische West-Australische klei, natuurlijke micamineralen en geurstof. Verder is het product talkvrij, parabeenvrij, notenvrij, veganistisch en cruelty vrij! DUS EIGENLIJK DRAMA VRIJ!

Dus vanaf nu kunt u bij een spray tan behandeling in de salon van Pro Spray Tanning genieten van een heerlijke nabehandeling met de zachte en luxuese stralende GlowDry droogpoeder die uw spray tan onmiddelijk droogt en fixeert! Ook kun je zelf een pakket aanschaffen in de salon of in de webshop om thuis te gebruiken na het aanbrengen van je selftan!

Maak nu een spray tan afspraak via info@prospraytanning.nl of bel 06-28406525

GlowDry-poeder-en-kwast

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.