5.0
powered by Google
js_loader

Hoe breng je GlowDry aan?

GlowDry is een luxueus stralende droogpoeder die ervoor zorgt dat je selftan onmiddellijk droogt en fixeert. In de salon van Pro Spray Tanning wordt hiermee gewerkt als nabehandeling op je spray tan.

Het is ook ideaal voor gebruik thuis, als je regelmatig een selftan gebruikt. Je kunt dan gelijk op pad gaan en je favoriete kleding aandoen, zonder dat het plakkerig aanvoelt of te veel afgeeft op je kleding. GlowDry is heel eenvoudig zelf aan te brengen.

Hier volgen de stappen:

Stap 1: Breng je favoriete selftan product – dit kan zelfbruiner mousse of spray zijn- aan op een schone en olievrije gescrubde huid .

Stap 2: Laat gedurende ongeveer 2-4 minuten de bruine spray-/selftan kleur goed in de huid trekken , door de huid droog te blazen/föhnen.

Stap 3: Breng direct daarna GlowDry poeder aan, door een klein beetje poeder in het deksel te doen en de kwast hierin lichtjes te dippen. Breng met de kwast de poeder deppend en/of met licht ronddraaiende bewegingen aan op de gedeeltes van het lichaam die plakkerig aanvoelen.

GlowDry kan op het hele lichaam worden aangebracht of alleen op de plakkerige plekjes, zoals hals/decolleté, ellebogen, onder de borsten en billen, achter de knieën en eventueel onder de oksels,

And you are now ready to go…….

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.