5.0
powered by Google
js_loader

Voor elke behandeling doneren wij een deel naar een goed doel.

Individuele spray tan training

Bij Pro Spray Tanning in Putten bieden we individuele professionele 1 op 1 spray tan trainingen aan, ontworpen om jouw vaardigheden te verfijnen en je een expert te maken op het gebied van spray tanning. Ik train sinds 2015  al spray tan salons om een succesvolle spray tan bedrijf te starten

Spray tan training

Onze ‘Individuele Professionele Spray Tan Training’ is een uitgebreide 1 op 1 sessie van minimaal 240 minuten die plaatsvindt in onze salon in Putten. Indien gewenst kunnen we ook op locatie trainen tegen een meerprijs. Aan het einde van de training ontvang je een certificaat als erkenning van je prestaties. Dit alles voor een investering van €299,95.

Meer informatie

Master body contour training

Voor degenen die hun spray tan salon naar het volgende niveau willen tillen, bieden we de ‘Individuele Master Body Contour Training’ aan. Deze intensieve 1 op 1 training van minimaal 240 minuten, gehouden in onze salon in Putten, omvat een draadloze body contour gun, een certificaat van voltooiing en een uitgebreid theorieboek. Ideaal voor professionals die hun vaardigheden willen uitbreiden. Deze exclusieve training is beschikbaar voor €299,95 en biedt een uitgelezen kans om je expertise te vergroten en je salon te onderscheiden.

Kies voor onze individuele spray tan trainingen en laat Pro Spray Tanning je begeleiden op je reis naar professioneel succes. Verfijn je technieken, verwerf nieuwe vaardigheden en investeer in je groei als spray tan professional. Ontvang de kennis en ondersteuning die je nodig hebt om te schitteren in de wereld van spray tanning.

Meer informatie

Coaching

Zit je net in het spray tan vak of loop je al langer mee in de spray tan wereld, maar loop je tegen bepaalde dingen aan? Of ontbreekt er naar jouw idee bepaalde kennis op spray tan gebied? Wil je je kennis vergroten van de nieuwste technieken op spray tan gebied? O.a. meer kennis van vloeistof mixen en/of afstemmen op verschillende ondertonen, meer tips en tricks voor een flawless resultaat etc. etc. 

Voor al je vragen op spray tan gebied kun je bij me terecht, sinds 2015 train ik al spray tan salons om een succesvolle spray tan bedrijf te starten. Mijn jarenlange kennis in de spray tan branche, ook als voormalig groothandel eigenaresse en vele trainingen die ik in het buitenland heb gevolgd, vind ik vreugde om mijn kennis met andere te delen. Je kunt 1 uur (of meer naar gelang je hulpvraag) coaching inboeken in persoon in de salon of gemakkelijk via een online meeting. Van te voren maken we inventarisatie van je hulpvraag, zodat we de coaching tijd effectief kunnen inzetten en al je vragen kunnen behandelen.

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

NIEUWS

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.