5.0
powered by Google
js_loader

Master training Body Contouring!

Achter de schermen is er tussen alle bedrijven door, keihard gewerkt aan het perfectioneren van de nieuwe training Master Body Contouring. De mensen die dicht bij me staan, weten dat ik hier al jaren mee rondloop om te lanceren. En ze weten ook dat ik streef naar perfectie. Toen ik begon met spray tanning was contouring maar een heel klein onderdeel van de cursus die ik volgde. Toen ik in 2015 begon met het geven van professionele spray Tan trainingen aan salons, was mijn volgende doel om een master training contouring te ontwikkelen. Om mijn droom na te jagen heb ik trainingen en cursussen in het buitenland gevolgd, alles om mijn kennis nog meer te vergroten. Daarnaast heb ik vele vlieguren gemaakt om deze techniek helemaal eigen te maken. De kennis die ik in het verleden heb opgedaan van het menselijk lichaam (anatomie en fysiologie) bij mijn HBO opleiding Mensendieck en alle cursussen die ik heb gevolgd voor Pilates trainer, kwamen van pas bij het schrijven van de Body Contour training. Het maken van ondersteunend beeldmateriaal en het werken met mijn favoriete ontwerpster gaf de training steeds meer vorm. En nu is het eindelijk zover, jaren na het uitspreken van mijn droom, is het nu dan eindelijk zover, de lancering van de Master Body Contour training. Ben je een spray Tan professional en wil jij je techniek en salon naar de next level brengen, dan is deze training iets voor jou! Meer informatie vind je op de website. Wil je beginnen met contouring stuur dan een e-mail naar info@prospraytanning.nl of ☎️

contour-training

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.