5.0
powered by Google
js_loader

Missie

Een van de voornaamste redenen dat ik ben gestart met een spray tan bedrijf is dat ik graag mensen wil helpen om op een gezonde manier een bruine huidskleur te krijgen. Een gebruinde huidskleur geeft een feel-good effect. Kleding komt mooier uit, je oogt gezonder, zelfs nog ietsje slanker. Met een gebruinde huidskleur krijg je sneller opmerkingen/complimenten van wat zie je er goed en gezond uit, terwijl met een bleke huid wordt er sneller gevraagd of je ziek bent of misschien wel bloedarmoede hebt. Ook de commercie versterkt dit beeld. Bij een bikini fotoshoot zie je een gebruind lichaam (spray tan) bij bijvoorbeeld een Oscar uitreiking zie je actrices en/of modellen ook met een perfect getinte huid (spray tan) in hun galajurk over de rode loper paraderen. En ik zet expres er overal spray tan achter, want veruit de meeste modellen, presentatrices, actrices maar ook acteur zijn niet zon gebruind maar gespray tanned! Want zij zijn zich bewust van de huidschade die de zon en of zonnebank kan veroorzaken.

Daarom wil ik ook een stuk bewustwording teweeg brengen, welke (on)zichtbare huidschade de zon en de zonnebank kunnen veroorzaken. Een zon (-nebank) gebruinde huid wordt vaak nog gezien als een teken van gezondheid. Maar wat weinig mensen weten is dat een door de zon gebruinde huid een teken is dat je huid in stress is! En hoewel de zon ook vele goede kanten heeft, o.a. aanmaak van vitamine D. Is de manier waarop wij de zon gebruiken, namelijk om bruin te worden, gevaarlijk. Want zodra UV stralen op je huid komen, ontstaat er een reactie ( productie melaline) en een beschadiging van de huidcellen, inclusief het erfelijke materiaal (DNA) in die cellen. Het bruinen van je huid is in feite een beschermingsreactie tegen die door de UV licht beschadigingen. Als een huid zon/zonnenbank-gebruind is, is er dus altijd ook onomkeerbare schade aan cellen of DNA opgetreden. Een zon/zonnenbank-gebruinde huid is dus eigenlijk een UV-beschadigde huid. Nu geniet je misschien nog van je zongebruinde huidskleur, omdat je de schade in de cellen nog niet kunt waarnemen, want die zijn nog niet gelijk zichtbaar. Maar de schade stapelt zich op en leid tot vroegtijdige huidveroudering en kan leiden tot huidkanker. Door zonnebank gebruik neemt de kans op huidkanker zelfs met 75% toe.

En daarom is een spray tan zo’n uitkomst, want je helpt mensen toch aan het feel good gevoel, wat een gebruinde huid geeft, maar je voorkomt de negatieve effecten die ontstaan door zon/ zonnebank.

De huid is ons grootste orgaan en daar moeten we goed voor zorgen! Dit neemt Pro Spray Tanning ook erg serieus en daarom wordt er ook gewerkt met hoogwaardige producten, waar zo min mogelijk toevoegingen in zitten. Zo zijn spray tan lotions die Pro Spray Tanning gebruikt hypoallergeen. Er zitten geen parabenen in, parfum vrij, erytrulose vrij, alcohol vrij en dierproef vrij.

Mijn missie is om mensen positief te stimuleren om met alle zorgvuldigheid om te gaan met je huid en daarbij ook tevens een kleine bijdrage te leveren aan onderzoek naar huidkanker, door van iedere spray tan behandeling die door Pro Spray Tanning gedaan wordt,  €0,50 over te maken naar het KWF- kankerfonds.

 

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.