Close
Boek een reservering

Een professionele spraytan behandeling!

Maak een afspraak: 06 28406525

Fotoshoot: model spray tannen

Door in Blog met 0 Comments

Een leuke opdracht die ik heb mogen doen, is het spray tannen van een model voor een fotoshoot.  De opdrachtgever van de fotoshoot was Massagepraktijk uit de Drukte. Dit is een massagepraktijk uit Putten die zich richt op massages voor vrouwen. De eigenaresse, Sabrina van Bavel, is een all-round gediplomeerde masseuse, die haar vrouwelijke klanten uit de drukte van het leven een stapje naar zichzelf wil laten maken.

Massagepraktijk Uit de Drukte ging haar website vernieuwen en had hier o.a. professionele foto’s voor nodig. Hiervoor had massagepraktijk Uit de Drukte een professionele fotograaf en model ingehuurd. Voor de fotoshoot moest het model er zo natuurlijk mogelijk uitzien, passend bij de sfeer die haar opdrachtgever en de fotograaf hadden bedacht. Verder moest de teint van het model niet te veel opvallen en afsteken bij het geheel. Met deze informatie en een analyse van de normale huidtint van het model, heb ik toen gekozen voor de 8% lotion. Met de 8% lotion creëer je een sun kissed effect, alsof je een dagje op het strand bent geweest. En doordat ik de spray tan op een speciale manier heb aangebracht, krijg je een hele natuurlijke look. De spray tan heb ik 2 dagen voor de fotoshoot aangebracht, zodat op de dag van de fotoshoot de teint op haar mooist was. Ben je benieuwd naar het eindresultaat van de fotoshoot of misschien ook toe aan een ontspannende massage? Bezoek dan snel de website van massagepraktijk Uit de Drukte.

Ook binnenkort een fotoshoot reserveer dan alvast een spray tan! Ik werk ook op locatie.

Share This
Over de auteur
Annelies Allart-Pasterkamp

Annelies is eigenaar van Pro Spray Tanning. Graag helpt zij mensen om op een gezonde manier bruin te worden en promoot ze awareness voor een gezonde huid .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spray tan reserveringen of training reserveringen kunt u via whatsapp, via email of telefonisch maken! Voorkom teleurstelling reserveer op tijd! Sluiten