Close
Boek een reservering

Een professionele spraytan behandeling!

Maak een afspraak: 06 28406525

GlowDry nieuw bij Pro Spray Tanning!

Door in Blog met 0 Comments

Ik wil jullie een nieuw product introduceren, wat we vanaf heden bij Pro Spray Tanning in de salon zullen gaan gebruiken en verkrijgbaar is in de webshop, genaamd GlowDry!

Wie een keer een spray tan of selftan heeft ondergaan, kent het plakkerige gevoel wel, wat je tijdens de inwerktijd van een spray tan of selftan hebt. Vooral de ellebogen, knieholtes, bikini lijn, hals, decolleté en onder de oksels kan plakkerig aanvoelen. Ook de geur van een spraytan/selftan ervaart niet iedereen als prettig.

GlowDry is een poeder die aangebracht wordt na de spraytan behandeling (of na je selftan) en die afrekent met de 4 problemen die een spraytan/selftan geeft:

⚡️Droogt je spraytan/selftan onmiddellijk, zodat je je volledig kan aankleden

🙊Maskeert spraytan/selftan geurtjes met een strandfrisse geur

🧖🏼Laat de huid zacht en zijdezacht achter en verwijdert de plakkerigheid volledig

👊🏽Vermindert het afgeven van kleur op kleding en lakens

Daar worden wij enthousiast van, u ook?

Zoals u van ons gewend bent, werken wij alleen met producten die zo natuurlijk mogelijk zijn en goed zijn voor de huid. Daarom hebben we gekozen voor GlowDry, dit bevat natuurlijke ingrediënten zoals, biologisch zetmeel, biologische West-Australische klei, natuurlijke micamineralen en geurstof. Verder is het product talkvrij, parabeenvrij, notenvrij, veganistisch en cruelty vrij! DUS EIGENLIJK DRAMA VRIJ!

Dus vanaf nu kunt u bij een spray tan behandeling in de salon van Pro Spray Tanning genieten van een heerlijke nabehandeling met de zachte en luxuese stralende GlowDry droogpoeder die uw spray tan onmiddelijk droogt en fixeert! Ook kun je zelf een pakket aanschaffen in de salon of in de webshop om thuis te gebruiken na het aanbrengen van je selftan!

Maak nu een spray tan afspraak via info@prospraytanning.nl of bel 06-28406525

Share This
Over de auteur
Annelies Allart-Pasterkamp

Annelies is eigenaar van Pro Spray Tanning. Graag helpt zij mensen om op een gezonde manier bruin te worden en promoot ze awareness voor een gezonde huid .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spray tan reserveringen kunt u via whatsapp, via email of telefonisch maken! Sluiten