Close
Boek een reservering

Een professionele spraytan behandeling!

Maak een afspraak: 06 28406525

Goed begin van het nieuwe jaar!

Door in Blog met 0 Comments

Het nieuwe jaar beginnen we goed, met een kortingsactie! Kom je namelijk in januari en februari met je vriend/vriendin voor een fullbody&face spraytan, dan betaald de tweede persoon maar €10 voor de full body&face spray tan. Of je deelt de korting, dan betaal je maar €19,98 per persoon.
Een leuke manier om je vriend of vriendin te introduceren met spray tan of om een gezellig avondje uit ervan te maken. Een zomers tintje in hartje winter. Spray tan het beste medicijn tegen een winterdipje. Ga je binnenkort de winterzon opzoeken? En wil jij net als vele celebrities al gebruind door een spray tan op je vakantie bestemming arriveren? Reserveer dan op tijd een spray tan, zodat ook jij al gebruind op je bestemming arriveert.
Reserveer hier

Deze actie is niet geldig i.c.m. andere kortings- acties

Share This
Over de auteur
Annelies Allart-Pasterkamp

Annelies is eigenaar van Pro Spray Tanning. Graag helpt zij mensen om op een gezonde manier bruin te worden en promoot ze awareness voor een gezonde huid .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spray tan reserveringen of training reserveringen kunt u via whatsapp, via email of telefonisch maken! Voorkom teleurstelling reserveer op tijd! Sluiten