Close
Boek een reservering

Een professionele spraytan behandeling!

Maak een afspraak: 06 28406525

Nieuw: nu ook een salon!

Door in Blog met 0 Comments

De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met nieuwe ontwikkelingen. Zo heb ik begin oktober de opleiding tot wimperstyliste bij LashExtend gevolgd en met succes afgerond. En ben ik tevens druk bezig geweest met de inrichting van mijn nieuwe salon.

In de salon, gelegen op de Nieuwe Laaklaan 20 te Putten, kun je terecht voor een spray tan en/of voor wimperextensions (one by one).  Spray tans blijf ik ook nog gewoon bij de klanten aan huis en/of op locatie verzorgen.

Bij wimperextensions is het moeilijk realiseerbaar om dit bij de de mensen aan huis te doen. Er spelen meerdere omgevingsfactoren een rol voor het goed en hygiënisch zetten van de wimperextensions. En voor een nieuwe wimperset lig je 1,5 a 2 uur  stil, dan is een comfortabele elektrische behandelstoel geen overbodige luxe. Allerlei voorwaarden die ik wel in de salon kon verwezenlijken.

  de Salon

Met de toename & uitbreiding van mijn werkzaamheden en het openen van mijn salon, heb ik ook de keuze gemaakt om afscheid te nemen van de woensdagavonden dat ik bij Mooi onder een Kap in Apeldoorn de klanten voorzag van een spray tan. Bedankt Mooi onder een Kap voor de gezellige tijd binnen jullie leuke team. Ik wens jullie veel succes met het zoeken van een nieuwe spray tan technician.

Wegens de opening van de salon is nu ook nog de hele maand december de actie van een full body & gezicht van €29,95 voor €24,95 van kracht. En de actie voor een nieuwe set wimperextensions van €75,00 voor €55,00. Reserveer op tijd, want vol is vol.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws door mijn facebook pagina te liken en maak gelijk kans op leuke prijzen. www.facebook.com/prospraytanning

Share This
Over de auteur
Annelies Allart-Pasterkamp

Annelies is eigenaar van Pro Spray Tanning. Graag helpt zij mensen om op een gezonde manier bruin te worden en promoot ze awareness voor een gezonde huid .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spray tan reserveringen kunt u via whatsapp, via email of telefonisch maken! Sluiten