Close
Boek een reservering

Een professionele spraytan behandeling!

Maak een afspraak: 06 28406525

November actie!

Door in Blog met 0 Comments

Kom je in November naar de salon voor een full body & gezicht spraytan behandeling, dan betaal je i.p.v. €29.95 nu maar €25,-! Daarbij krijg je ook nog een gratis olievrije scrub van ALAYA t.w.v. €9.95

Dus reserveer snel!

*deze actie is alleen geldig in de salon

NIEUW in de salon

De behandelstoel (voor het zetten van wimperextensions) heeft plaats gemaakt voor deze nieuwe Clean Air Turbo Tower Spray Tan Station. In de salon hoef je dus niet meer in de tent te staan, maar ga je nu voor deze hyper moderne spray tan toren staan. Je wordt nog steeds handmatig door mij gesprayed, terwijl achter je de lucht door 3 afzuigventilatoren wordt gezuiverd.

img_5338

Voor diegene die het nog niet wisten, ik moest vanwege een auto-ongeluk begin dit jaar, helaas stoppen met het zetten van wimperextensions. Gelukkig is een spray tan behandeling een dynamische beweging en is dit goed te doen met mijn nek en rug. Het houdt wel in dat ik minder spray tan behandelingen aan huis inplan en meer in de salon, dit i.v.m. het sjouwen van de apparatuur.

Share This
Over de auteur
Annelies Allart-Pasterkamp

Annelies is eigenaar van Pro Spray Tanning. Graag helpt zij mensen om op een gezonde manier bruin te worden en promoot ze awareness voor een gezonde huid .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spray tan reserveringen kunt u via whatsapp, via email of telefonisch maken! Sluiten