Close
Boek een reservering

Een professionele spraytan behandeling!

Maak een afspraak: 06 28406525

Ook na 11 mei is de salon helaas nog gesloten!

Door in Uncategorized met 0 Comments

De overheid heeft vanaf 11 mei de maatregelingen vanwege Covid-19 voor de meeste contactberoepen versoepeld. Goed nieuws voor veel salons en dus ook voor de spray tan salons. Helaas moet ik u mededelen dat de salon van Pro Spray Tanning langer gesloten blijft.

De rede hiervoor is dat mijn man vanwege zijn chronische longaandoening behoort tot de risicogroep. Ter bescherming van zijn gezondheid, vermijden wij zoveel mogelijk direct contact met anderen. Dit is niet mogelijk bij het spray tannen, vandaar dat ik de beslissing heb genomen de salon nog langer dicht te houden. Geen makkelijke beslissing, maar de gezondheid van mijn man is voor mij belangrijker dan mijn bedrijf. Via de website, mail en Social media zal duidelijk aangegeven worden als de salon weer opengaat.

Geen zorgen wat betreft je cadeaubon en strippenkaart deze blijven uiteraard langer geldig. Bestellingen via onze webshop worden nog wel verstuurd. De vaste klanten zijn hier al een aantal weken geleden via een mailing van op de hoogte gebracht.

Wij rekenen op jullie begrip. Keep safe en hopelijk kan ik jullie gauw weer verwelkomen en voorzien van een prachtige tan.

Hartelijke groet,
Annelies Allart-Pasterkamp

Share This
Over de auteur
Annelies Allart-Pasterkamp

Annelies is eigenaar van Pro Spray Tanning. Graag helpt zij mensen om op een gezonde manier bruin te worden en promoot ze awareness voor een gezonde huid .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spray tan reserveringen kunt u via whatsapp, via email of telefonisch maken! Sluiten