Close
Boek een reservering

Een professionele spraytan behandeling!

Maak een afspraak: 06 28406525

Summerbreak 2022

Door in Uncategorized met 0 Comments

Lieve klanten,

De SUMMERBREAK zal dit jaar van vrijdag 22 juli t/m zondag 21 augustus 2022 zijn.
Spray tan behandelingen / trainingen kun je weer vanaf maandag 22 augustus inplannen en bestellingen worden vanaf 22 augustus weer verzonden!

Wil je de zomerperiode niet zonder een mooie teint zitten,
dan kun je voor 22 juli nog de selftan producten in de salon of via de webshop inkopen. Wil je niet glimmend door je zonnebrand crème de zomer door!? Probeer dan eens de natuurlijke GlowDry poeder (gemaakt van biologisch zetmeel en Australisch klei) Ik en mijn klanten zijn weg van de prachtige matte look met een subtiel glittertje.

Er zijn nog maar een beperkt aantal plekjes in de salon beschikbaar voor onze SUMMERBREAK voor een spray tan behandeling! In de week van 15 juli t/m 22 juli zijn er bijvoorbeeld nu nog alleen plekjes in de AVOND beschikbaar!
Dus reserveer nog snel (ik reageer op werkdagen binnen 24 uur, dus check altijd even je spam mail, want helaas komen de mails daar nog wel eens terecht)

Ik wens jullie allemaal een heerlijke ontspannen zomervakantie toe!

Vanaf 22 augustus sta ik weer voor jullie klaar!

Hartelijke groet,

Annelies Allart

Share This
Over de auteur
Annelies Allart-Pasterkamp

Annelies is eigenaar van Pro Spray Tanning. Graag helpt zij mensen om op een gezonde manier bruin te worden en promoot ze awareness voor een gezonde huid .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spray tan reserveringen of training reserveringen kunt u via whatsapp, via email of telefonisch maken! Voorkom teleurstelling reserveer op tijd! Sluiten