5.0
powered by Google
js_loader

FAQ over het bruidsarrangement!

Je gaat trouwen en wil graag een mooie teint, dus je overweegt een spray tan! Je hebt nog nooit een spray tan gehad en daardoor is zo’n spray tan toch wel heel spannend. Ik zie dit heel veel terug bij aanstaande bruidjes die een afspraak maken en mijn salon binnenkomen, wat heel logisch is, want je wilt alles perfect voor je bruiloft. Soms heb je ook te maken gehad met opmerkingen van mensen uit de omgeving die opmerkingen, van zou je dat wel doen. Ze laten je filmpjes van Friends zien of foto’s van oranje celebraties.

Dit bruidsarragement is daarom zeker iets voor jou! Lees hieronder meer over het bruidsarrangement en de antwoorden op de meest gestelde vragen!

Een bruidsarrangement bestaat uit 2 behandelingen.

De eerste behandeling zal minimaal 4-6 weken voor de trouwdag zijn, een zogenaamde ‘proeftan’. Samen kijken we naar welke teint het beste bij je past, zodat je weet hoe je er op de trouwdag zelf uit zal zien.

Waarom 4-6 weken van te voren? Voor de grote dag willen we de huid in een optimale conditie krijgen, namelijk goed te hydrateren met tan safe producten en een zo nieuw en ‘vers’ mogelijke huidcellen (1x per week scrubben) te krijgen. Dit proces kost tijd en je wilt geen geïrriteerde huid, omdat je ineens heel hard gaat scrubben. Daarnaast moet de proeftan ook echt helemaal weg zijn voordat je de uiteindelijke tan zal nemen, zou je de proeftan te kort op de bruiloft plannen, dan heb je kans dat je nog resten tan op je lichaam zitten. Resten oude (self/spray) tan blijf je namelijk zien, als je een nieuwe tan neemt. Ook neemt het al veel ‘stress’ weg als je al een goed beeld hebt van hoe je tan eruit gaat zien op je trouwdag. Veel bruidjes combineren de spray tan met een pas moment van hun jurk, zodat ze een totaalplaatje al krijgt. Wil je dan toch een teintje donkerder, dan kan dit!

Twee dagen voor je trouwdag boek je de tweede behandeling in de salon. Dan is je teint op jullie trouwdag namelijk het mooist. We bespreken wederom je wensen, zodat je teint tijdens de dag zelf perfect is! Je weet nu namelijk wat je mooi vindt en hoe jouw huid reageert op de spray-tan.

Trouwen Afbeelding 2

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.