5.0
powered by Google
js_loader

Ook na 11 mei is de salon helaas nog gesloten!

De overheid heeft vanaf 11 mei de maatregelingen vanwege Covid-19 voor de meeste contactberoepen versoepeld. Goed nieuws voor veel salons en dus ook voor de spray tan salons. Helaas moet ik u mededelen dat de salon van Pro Spray Tanning langer gesloten blijft.

De rede hiervoor is dat mijn man vanwege zijn chronische longaandoening behoort tot de risicogroep. Ter bescherming van zijn gezondheid, vermijden wij zoveel mogelijk direct contact met anderen. Dit is niet mogelijk bij het spray tannen, vandaar dat ik de beslissing heb genomen de salon nog langer dicht te houden. Geen makkelijke beslissing, maar de gezondheid van mijn man is voor mij belangrijker dan mijn bedrijf. Via de website, mail en Social media zal duidelijk aangegeven worden als de salon weer opengaat.

Geen zorgen wat betreft je cadeaubon en strippenkaart deze blijven uiteraard langer geldig. Bestellingen via onze webshop worden nog wel verstuurd. De vaste klanten zijn hier al een aantal weken geleden via een mailing van op de hoogte gebracht.

Wij rekenen op jullie begrip. Keep safe en hopelijk kan ik jullie gauw weer verwelkomen en voorzien van een prachtige tan.

Hartelijke groet,
Annelies Allart-Pasterkamp

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.