5.0
powered by Google
js_loader

Over ons

Pro spray tanning  is een professioneel gecertificeerd spray tan bedrijf, dat in de regio Putten, Ermelo, Nijkerk, Harderwijk en omstreken werkt. Pro spray tanning werkt alleen met de beste producten, die goed zijn voor je huid. De spray tan lotions, die Pro Spray tanning gebruikt, bevatten geen parabenen. De lotions bevatten hoogwaardige ingrediënten, waaraan geen onnodige toevoegingen zijn gedaan.  En het belangrijkste is dat de lotion heel mooi, natuurlijk bruin kleurt op je eigen huid.

Een spray tan behandeling is de manier om op een gezonde, snelle, egale, veilige manier, zonder schadelijke UV straling van de zon of zonnenbank, een bruine teint te verkrijgen. Hierdoor voorkom je het risico op huidkanker, huidverbranding, cel veroudering en rimpels.

Pro spray tanning heeft een prachtige salon in Putten met de modernste spray tan apparatuur. In tien minuten heb je een mooie natuurlijk stralende bruine huid zonder vlekken of strepen. Je hoeft je geen zorgen te maken over een wortelkleur, met de huidige spray tan lotions is dat verleden tijd.

In elke opzicht staat Pro spray tanning voor professionaliteit; klantgerichtheid, advies en techniek. Bovendien wil Pro spray tanning een stuk bewustwording stimuleren, zodat er goed en verantwoord omgegaan wordt met huid en lichaam.

Kies nu voor een gezonde snelle egale manier van bruin worden en bel 06 28406525 voor het maken van een afspraak of boek online via reserveer hier Ook voor spray tan party’s, bedrijfsuitje en bruidsarrangementen kun je terecht bij Pro Spray Tanning!

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

NIEUWS

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.