5.0
powered by Google
js_loader

Nieuw bij Pro Spray Tanning: Sjolie Rapid tan!

Pro Spray Tanning heeft een nieuw merk in haar assortiment: Sjolie. Zoals je gewend bent van Pro Spray Tanning voldoet ook dit merk Sjolie aan de door Pro Spray Tanning gestelde eis: dat het goed voor je huid is en dus geen schadelijke ingrediënten bevat. En een natuurlijk & prachtig resultaat geeft!

Dus ook de lotion van Sjolie is:

-Parabenen vrij

– Erythrulose vrij

– geurloos

– gemaakt van natuurlijk verkregen ingrediënten

– dierproefvrij en bevat geen dierlijke producten (100% veganistisch)

 

Wat is er zo bijzonder aan Sjolie?

Voor Pro Spray Tanning is het merk Sjolie een prachtige aanvulling in de salon. Het is een van de beste spray tan merken uit Amerika en wordt wereldwijd verkocht. De vloeistoffen kunnen speciaal naar de wensen van de klant worden gemixt d.m.v. speciale druppels ( zie uitleg customize your spray tan)
Sjolie vloeistoffen zijn uit 100% organisch ingrediënten vervaardigt en het bevat Aloë vera om de huid te hydrateren.
Sjolie heeft ook een zogenoemde solution 6,9,12 &14%. Deze oplossingen kunnen tot 10-12 dagen blijven zitten voor er opnieuw gesprayed moet worden.
Sjolie heeft als resultaat een hele natuurlijk ogende bruine teint, een mooie walnoot teint.

Ik heb de lotions van Sjolie zelf uitvoerig getest op mezelf en op een paar van mijn modellen. En we zijn allemaal erg enthousiast! Ook de omgeving reageerde positief op de kleur & geur!

Rapid Tan: Sjolie’s Ultra ONE!

Voor alle klanten die graag douchen voor het naar bed gaan: Vanaf heden biedt Pro Spray Tanning een zogenoemde Rapid tan aan! Zoals de naam al doet vermoeden is het een tanning lotion die snel in werkt. Je kunt als klant al douchen binnen 2 tot 4 uur na de spray tan behandeling. De DHA is dan al opgenomen en gaat verder met ontwikkelen tot 24 uur. Daarbij kun je als klant ook nog eens bepalen hoe bruin je de teint van  je spray tan wilt laten worden; de inwerktijd bepaald de teint.

De inwerktijd bepaalt de teint:

Na 2 uur douchen> light tan, staat gelijk aan 6% van de gewone Sjolie lotion

Na 3 uur douchen> medium tan, staat gelijk aan 9% van de gewone Sjolie lotion

Na 4 uur douchen> Dark tan, staat gelijk aan 12% van de gewone Sjolie Lotion

Pro spray tanning raadt niet aan om de Rapid tan lotion langer dan 4 uur te laten inwerken.

 

Customize your tan!

Door speciale druppels kan de spray tan vloeistof van Sjolie aangepast worden aan de wensen van de klant.

Zo kun je de spray tan personaliseren door er een bepaalde geur aan toe te voegen, zoals de geur Ananas of Sinaasappel-gember. Vooral de echtgenoten reageerde hier positief op, omdat het de normale bekende spray tan lotion geur (vaak omschreven als ‘zonnebankgeur’ die tijdens de inwerktijd aanwezig is niet altijd gewaardeerd wordt door onze mannen) een aangenamer frissere geur geeft.

Ook kunnen glitterdruppels toegevoegd worden, wat een gouden glitter effect geeft op de huid. Denk aan veel bekende sterren! Of glansdruppels voor een glanzend effect op de huid.

Anti verouderingsdruppels, deze druppels bevatten een revolutionaire oplossing dat werk voor preventie en reductie van het verouderingsproces van de huid. Dit product maakt je huid strakker, geeft je een mooi, verfrissend, jongere uitstraling. De actieve ingrediënten zijn: Pisum Sativum- bevat actieve aminozuren en proteïnen die nodig zijn voor de aanmaak van collageen en elasticiteit.

Afslankdruppels: een formule om de huid strakker te maken, ze zijn effectief om cellulitis te behandelen. De actieve ingrediënten zijn: Maltodextrin- het werkt om de anti aging zijn werk te laten doen. Ook de cafeïne helpt voor het instant skin tightening.

Ik ben benieuwd of je net zo enthousiast zult zijn over deze nieuwe lotions van Sjolie als wij al zijn!

Reserveer snel en maak kennis met de geweldige producten van Sjolie!

 

 

 

 

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.