5.0
powered by Google
js_loader

Salon gesloten t/m 19 januari 2021

Lieve klanten,

Helaas zijn we weer genoodzaakt om de salon te sluiten, volgens de nieuwe maatregelingen van de overheid.
Hopelijk kunnen we vanaf 19 januari de deuren weer openen. Tot die tijd kunt u gewoon uw producten online bij ons bestellen. Ik ben enorm dankbaar voor de klanten die mij bij de vorige lockdown door deze lastige tijd heen hebben geholpen o.a. met hun bestellingen .
Mocht je hulp nodig hebben bij het aanbrengen van de selftan producten, app mij gerust, dan help ik je graag met tips & tricks.
Spray Tan trainingen kun je eventueel online nog bij mij volgen, mail (info@prospraytanning.nl) of bel (06-28406525) naar de mogelijkheden.

Ik wens een ieder heel veel sterkte in deze enerverende tijd. Ik hoop iedereen weer gezond en wel terug te zien in het nieuwe jaar. Stay save & healthy!

Veel liefs,
Annelies Allart

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.