5.0
powered by Google
js_loader

Voor elke behandeling doneren wij een deel naar een goed doel.

Spray tan behandelingen

Het is essentieel dat je goed voorbereid bent voordat je aan een spray tan behandeling begint.

Meer informatie 

Bij Pro Spray Tanning in Putten nodigen we je uit om de betoverende wereld van onze spray tan behandelingen te ontdekken. Van een klassieke fullbody & face spray tan tot luxe opties zoals de Rapid variant en een speciale behandeling voor tieners/jongvolwassenen, wij hebben alles om jouw huid te omhullen met een prachtige, zonovergoten gloed.

Klassieke spray tan behandelingen

Onze ‘Klassieke Spray Tan Fullbody & Face’ is een perfecte keuze voor zowel nieuwe als vaste klanten. Met een inwerktijd van 8 uur geeft het je de vrijheid om met een stralende teint te ontwaken. Voor degenen die haast hebben, biedt de ‘Rapid Spray Tan’ een snellere oplossing met een inwerktijd van slechts 1-5 uur, maar zorg ervoor dat je op het juiste moment doucht om de gewenste tint te behouden.

Tieners/jongvolwassenen

Bij ons kunnen tieners/jong volwassenen ook genieten van een spray tan behadeling tegen een gereduceerd studenten tarief. Wij bieden een klassieke spray tan met een inwerktijd van 8 uur, zodat zij ook kunnen genieten van een natuurlijk ogende teint. 

Contour behandeling

Voor degenen die op zoek zijn naar ultieme luxe, is er de ‘Spray Tan Fullbody & Contour’, waarbij de spray tan vloeistof met een speciale contour-gun strategisch wordt aangebracht om lichaamscontouren en spierdefinities te verbeteren.

Red Light Therapie

Red light therapie en spray tan vormen samen een krachtige duo-behandeling voor wie op zoek is naar een stralende, jeugdige huid. Met de voordelen van huidverjonging, verbetering van de huidtextuur, collageen stimulatie en een natuurlijke bruine kleur, is deze combinatie een must-try voor iedereen die zijn schoonheidsroutine naar een hoger niveau wil tillen.

Lees meer

Onze Producten

Of je nu kiest voor een behandeling voor het bovenlichaam, benen, gezicht en decolleté, of een van onze andere opties, bij Pro Spray Tanning in Putten staan hoogwaardige producten en professioneel vakmanschap garant voor de best mogelijke ervaring. Ontdek de diversiteit van onze spray tan behandelingen en geef jezelf de stralende teint die je verdient. Laat je huid stralen met Pro Spray Tanning in Putten!

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

NIEUWS

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.