5.0
powered by Google
js_loader

Summerbreak 2022

Lieve klanten,

De SUMMERBREAK zal dit jaar van vrijdag 22 juli t/m zondag 21 augustus 2022 zijn.
Spray tan behandelingen / trainingen kun je weer vanaf maandag 22 augustus inplannen en bestellingen worden vanaf 22 augustus weer verzonden!

Wil je de zomerperiode niet zonder een mooie teint zitten,
dan kun je voor 22 juli nog de selftan producten in de salon of via de webshop inkopen. Wil je niet glimmend door je zonnebrand crème de zomer door!? Probeer dan eens de natuurlijke GlowDry poeder (gemaakt van biologisch zetmeel en Australisch klei) Ik en mijn klanten zijn weg van de prachtige matte look met een subtiel glittertje.

Er zijn nog maar een beperkt aantal plekjes in de salon beschikbaar voor onze SUMMERBREAK voor een spray tan behandeling! In de week van 15 juli t/m 22 juli zijn er bijvoorbeeld nu nog alleen plekjes in de AVOND beschikbaar!
Dus reserveer nog snel (ik reageer op werkdagen binnen 24 uur, dus check altijd even je spam mail, want helaas komen de mails daar nog wel eens terecht)

Ik wens jullie allemaal een heerlijke ontspannen zomervakantie toe!

Vanaf 22 augustus sta ik weer voor jullie klaar!

Hartelijke groet,

Annelies Allart

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.