5.0
powered by Google
js_loader

Vanaf 16 juni 2020 is de salon eindelijk weer open!

Lieve klanten,

Bedankt voor jullie begrip en geduld wat betreft het later kunnen openen van de salon. De gezondheidstoestand van mijn man (zie vorig nieuwsbericht) is nu goed genoeg, om weer te kunnen openen. Zijn gezondheidstoestand blijft wel een graadmeter of ik wel of niet open kan blijven. Gaat zijn weerstand naar beneden, dan zal dit betekenen dat ik mijn deuren helaas weer zal moeten sluiten. Het openen van de salon zal volgens de richtlijnen van het RIVM zijn en hier en daar zelfs wat strikter. Ik reken op jullie begrip hiervoor.

Wat houdt het precies voor jou als klant in:

– Als je als klant gezondheidsklachten hebt zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak of een van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38 gr) heeft, dan neem je contact met mij op en blijf je thuis om uit te zieken. We maken dan een nieuwe afspraak (dit is uiteraard kosteloos). Doe hieronder de gezondheidscheck of je wel of niet kunt komen.
– Er mag maar 1 klant tegelijk in de salon zijn (je vriend of vriendin wacht buiten het hek/erf of in de auto)
– Alleen nog behandelingen in de salon (dus niet meer bij je thuis)
– Waar mogelijk zoveel mogelijk de 1,5 meter in acht nemen.
– Bij binnenkomst en bij vertrek moeten de handen met de aanwezige hygiënische handgel worden gereinigd.**
– Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat er voldoende tijd tussen de afspraak met de volgende klant zit.
– Bij ontvangst geef ik geen hand en draag ik een mondkapje.
– Graag contactloos te betalen via de pin of tikkie.

** De maatregel om veelvuldig je handen te wassen/reinigen houd in dat de spray tan op de handen niet zal houden. Je zou dit zelf met een selftan kunnen bijwerken.

De salon neemt extra hygiënische maatregelingen betreft schoonmaak en goede ventilatie in de ruimte.

De dagen waarop de salon open zal zijn is:
dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00 uur – 12:00 uur van 19:30 uur tot 22:00 uur

Zo hopen we met elkaar voor een veilige omgeving te zorgen, om jullie te kunnen blijven voorzien van een gezond kleurtje! Ik hoop jullie snel weer in goede gezondheid te kunnen verwelkomen in de salon.

Hartelijke groet,
Annelies

De gezondheidscheck: Wanneer één van onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, mag je als klant niet naar de salon/afspraak komen. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.