5.0
powered by Google
js_loader

Waarom een spray tan?

Een spray tan biedt een uitstekend alternatief voor traditioneel zonnen, met een scala aan voordelen die het een populaire keuze maken voor diegenen die streven naar een gezonde, stralende teint zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen. Hier zijn enkele redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor een spray tan:

Voordelen van het kiezen voor een spray tan bij Pro Spray Tanning:

1. Uitgevoerd door een officieel professioneel gecertificeerde spray tan technician.
2. De spray tan wordt in de salon uitgevoerd.
3. Gezond en bevorderlijk voor je huid.
4. Kleur afgestemd op jouw natuurlijke teint.
5. Natuurlijk en snel resultaat in slechts 10-15 minuten.
6. Direct een gebruinde huid zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen.
7. Ideaal voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, gala’s, evenementen of fotoshoots.
8. Reeds een gebruinde look voordat je op vakantie gaat.
9. Discrete en vertrouwelijke benadering voor privacy.
10. Professionele instructies voor een optimale ervaring.
11. In slechts één sessie volledig zomerbruin.
12. Geen versnelde huidveroudering door blootstelling aan de zon.
13. Geen risico op huidkanker door UV-stralen.
14. Geen schade aan de huid, in tegenstelling tot traditioneel zonnen.
15. Een ideale oplossing voor mensen met een zonallergie.
16. Geen risico op verbranding van de huid.

Bovendien bieden we verschillende lotions aan die geschikt zijn voor alle huidtinten. Of je nu een subtiele ‘sun-kissed’ look wilt of een diepere tropische tint, we hebben de juiste kleurintensiteit voor elke voorkeur. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat de kleur perfect past bij individuele kenmerken, zoals haarkleur en huidtint. Voor een egale tropische tint bij mensen met een donkere huid hebben we een speciale lotion. Kortom, bij Pro Spray Tanning streven we ernaar om een veilige, gezonde, en op maat gemaakte bruiningsservice aan te bieden.

Veelgestelde vragen

met antwoorden:

Met een speciaal apparaat wordt de spray tan lotion met DHA (gemaakt van een natuurlijk ingrediënt) verneveld op je huid. Je hebt direct een egaal bruine huid. Dit wordt gedaan door een daarvoor opgeleide, gespecialiseerde, professionele spraytan technician. Een behandeling zelf duurt maar zo’n 10-15 minuten. Maar omdat de spray tan technician tijd nodig heeft om alles te installeren, houden wij totaal 30 minuten aan.

Het blijft 6 tot 10 dagen zitten. Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling. De meeste klanten herhalen de behandeling na 14 – 21 dagen voor een langdurig bruin effect. De oude tan moet eerst wel helemaal weg gescrubt zijn!  Je ziet direct resultaat. De lotion heeft wel enige tijd nodig om te kunnen ontwikkelen. De inwerktijd bedraagt zo’n 8 uur. In die tijd raden we je aan niet te douchen, zwemmen of intensief te sporten. Hierdoor geef je de spraytan lotion de tijd zich optimaal te ontwikkelen. Door je huid na te behandelen met het speciale huidverzorgingsproduct de Tanextender, zal je zo lang mogelijk kunnen genieten van je spraytan teint.

Nee! De werkzame stof DHA is goedgekeurd door de FDA (Food en Drug Administration) Health Canada en de EU lidstaten. Sunless Tanning met DHA wordt onder andere ook aangeraden door de Amerikaanse huidkankerorganisatie, de Amerikaanse Academie, de Amerikaanse Kankervereniging en de Amerikaanse medische vereniging.

Voor alle zekerheid word een spraytan behandeling niet toegepast op mensen met psoriasis, Tinea versicolor, heftige eczeem, snij- of schaafwondjes. Ook wordt een spraytan behandeling niet toegepast tijdens of vlak na een antibioticakuur, chemo kuur of op een recentelijk (afgelopen 4 weken) zonverbrande huid. Als je last hebt van vitiligo, dan wordt een spraytan juist aangeraden! Als je twijfelt, raadpleeg dan je arts of specialist voordat je een spraytan behandeling boekt.

Wat als je zwanger bent?

Als je zwanger bent voeren we voor de zekerheid een spray tanning niet uit in de eerste 3 maanden van de zwangerschap. Daarna raden we je aan om toestemming te vragen aan je verloskundige of arts. Dit is wel zo handig omdat het per vrouw kan verschillen. Er zijn geen nadelige gevolgen bekend over gebruik van spray tanning tijdens de zwangerschap. Wel weten we dat zonnebanken en zonnen in de zon, uitgesloten is tijdens de zwangerschap vanwege schadelijke UV-straling en oververhitting.

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

NIEUWS

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.