5.0
powered by Google
js_loader

Zomer rooster 2023

Zomer rooster 2023
De zomer vakantie staat weer voor de deur en dit is het drukste seizoen met spray tannen. Een periode dat veel klanten op vakantie met een mooie spray tan willen gaan. Om een ieder te kunnen voorzien van een mooie spray tan voor hun vakantie, probeer ik zoveel mogelijk in de zomervakantie open te zijn. Alleen zijn de openingstijden wel aangepast. Dit houdt o.a. in dat de salon de komende weken alleen op de avonden geopend is.

Hier volgt het aangepaste zomer 2023 rooster:
1ste week: In de week van maandag 10 t/m donderdag 13 juli ben ik nog overdag en ’s avonds open!
2de week: Vrijdag 14 juli t/m donderdag 20 juli gesloten! Alleen donderdagavond 20 juli ben ik open!!
3de week: Maandag 24 juli t/m donderdag 27 juli alleen de avonden
4de week: Alleen woensdagavond 2 augustus en donderdag 3 augustus open
5de week: Vrijdag 4 augustus t/m 13 augustus gesloten!!
6de week: Maandag 14 augustus t/m donderdag 17 augustus alleen de avonden.
Vanaf maandag 21 augustus zijn weer de normale openingstijden van kracht!

Met dit rooster hoop ik toch nog iedereen te kunnen voorzien van een vakantie spray tan! Wees wel op tijd met boeken, aangezien het drukke seizoen en de vollopende agenda!

Heb je geen tijd of is er geen plek meer voor een spray tan behandeling? In de webshop shop je ook selftan producten, tan-extenders waarmee je een mooie teint kan creëren! En onthoud; altijd eerst scrubben met een olie vrije scrub!!! Producten kun je ook ophalen, stuur dan een berichtje via de whatsapp en ik zet het voor je klaar (m.u.v. de 2 weken dat we gesloten zijn).

Vergeet ook niet een Tan-safe zonnebrandcrème (in de webshop en salon te verkrijgen) aan te schaffen, want ja je wordt gewoon bruin met een spray tan en als je niet smeert gewoon rood door de zon verbrand!! Niet alle zonnebrandproducten zijn namelijk Tan safe!

Ik wens ieder een mooie zomervakantie toe!

Enjoy the summer!

Liefs,
Annelies

Ga jij binnenkort trouwen?

Bij Pro Spray Tanning begrijpen we dat je op je trouwdag niets minder dan perfectie nastreeft. Daarom hebben we speciale Bruids Tan arrangementen samengesteld om ervoor te zorgen dat je huid straalt met een prachtige gloed op deze bijzondere dag.

Trouwen Afbeelding 2

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties via onze Instagram pagina.